Iets over mezelf :

 

Kaatje De Porre

Sinds m'n 18de is yoga een vanzelfsprekende aanwezigheid in mijn leven.

Aanvankelijk koos ik voor de richting Germaanse talen en heb enkele jaren in het onderwijs gestaan.

Als moeder van 5 kinderen kreeg ik een hele practische opleiding in opvoeding : een hele boeiende en leerrijke tijd !

Toen ik in 1995 in aanraking kwam met Dru yoga, werd yoga voor mij ineens een veel diepere ervaring en ontdekte ik dat yoga en spiritualiteit ook licht en vrolijk kunnen zijn. Toen begon een jarenlange doorlopende opleiding in yoga, meditatie en praktische spiritualiteit in Wales en Engeland. Het Dru Center in Wales was van 1995 tot 2007 zowat m'n tweede thuis, waar ik m'n docentenopleiding Dru yoga en meditatie afrondde. Sinds 2000 ben ik hoofddocent aan de Dru yoga docentenopleiding in Arnhem.

Daarnaast heb ik opleidingen gevolgd in Pilates, Body Balance, Body Moving, Dru-zwangerschapsyoga : leven is bewegen en bewust bewegen geeft meer kwaliteit aan je leven.

Massage voldoet aan een natuurlijke behoefte van mensen om respectvol en met aandacht aangeraakt te worden : naast de volledige opleiding Integratieve Massage, en hotstone massage, volgde ik een introductie in Shiatsu massage.

Verder volgde ik cursussen in kinesiologie, Bachbloesemtherapie, en astrologie en verdiep ik me graag in gezonde voeding.

Mijn wens en verlangen is het om mensen te helpen bewuster in het leven te staan, dichter bij hun ware kern te komen en hun eigen weg te vinden. Dat probeer ik oa in m'n yogalessen aan te reiken.

Datzelfde verlangen heeft me geleid naar 2 bijzondere manieren van coaching : Het Talentenspel en de Levensschouw

tulp-left-001.jpg